Actie

Mr. Morris

Goede voornemens, let’s go! Geef ze een kick-start met een detox sapkuur van Mr. Morris

“Maandag begin ik écht!”, komt deze uitspraak je iets te bekend voor zonder het gewenste resultaat? Dan is dit wellicht wat voor jou: de Mr. Morris detox. Een detox sappenkuur helpt jou om je systeem weer even helemaal te resetten. Dit kan al met een ééndaagse kuur, maar je kunt ook voor drie of vijf dagen gaan voor de harde reset. Gedurende deze dagen drink je enkel groente- en fruitsappen, die zorgvuldig samengesteld zijn door een diëtist. Ideaal om je lichaam even een flinke vitamineboost te gunnen na alle champagne en oliebollen. Voor wat extra motivatie hebben wij een leuke kortingscode voor je!

Even terug naar de basis

Het woord ‘detox’ komt van detoxificatie, ook wel ontgiften. Mr. Morris biedt al een aantal jaren een detox kuur aan en merkt dat het steeds populairder begint te worden. Zeker nu in januari is de sapkuur een uitgelezen kans om je goede voornemens krachtig te beginnen. Tijdens de kuur begin je dagelijks met een wake-up shot in de ochtend. Daarna nuttig je vijf verschillende sappen van 500ml verspreid over de dag. Mr. Morris biedt een detox aan van één, drie of vijf dagen en legt uit: “Het doel is om mensen bewuster te maken van wat je allemaal in je lichaam stopt, zodat je na de kuur een gezond eetpatroon vast kunt houden. Een kuur voor één dag is eigenlijk meer een vitamine boost om je lichaam een handje te helpen na een zwaar weekend. Na een kuur van drie dagen begin je langetermijnresultaten te zien, maar bij vijf dagen is dat helemaal het geval.”

Kortingscode

De juice detox helpt je onder andere met een reset van het immuunsysteem, een mooie zuivere huid te ontwikkelen, gewicht te verliezen en meer. Met het gegeven dat we nog (minimaal) tot 19 januari binnen zitten, én we net na de feestdagen vaak wel wat extra vitamientjes kunnen gebruiken is dit het uitgelezen moment om een detox uit te proberen. En daarom hebben wij wat leuks voor jullie: met de kortingscode ‘2021Tilburg’ krijgen jullie de hele maand januari 10% korting op de kuur. Zo wensen wij jullie een gezond 2021 toe. Bestel hier je juice detox!