Actie

Hotel ibis start Nordmann kerstbomen verkoop

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan: Kerstmis! Om Kerstmis compleet te maken kan een prachtige kerstboom uiteraard niet ontbreken. De perfecte kerstboom vinden is in veel gevallen nog een behoorlijke zoektocht. Stop die eindeloze zoektocht en kom naar de kerstbomen verkoop van Hotel ibis!

Kerstbomen kopen bij Hotel ibis Tilburg

Dit jaar organiseert ibis Tilburg vanaf vrijdag 27 november tot en met zondag 13 december een kerstbomen verkoop. Tijdens deze kerstbomen verkoop in Tilburg vind je prachtige Nordmann kerstbomen van hoge kwaliteit in maar liefst 4 verschillende maten. Zo vind je altijd de perfecte kerstboom die bij jou past. Nadat je jouw kerstboom het uitgekozen zorgen wij ervoor dat deze netjes verpakt wordt én helpen we je bij het inladen in je auto. Ideaal, toch?

De kerstbomenverkoop wordt gezellig aangekleed om de sfeer nog beter te maken en Hotel ibis zorgt voor een heerlijk warm vuurtje waar je even kunt opwarmen én je gratis voor de kinderen je eigen marshmallows kunt roosteren.  En, indien de maatregelen het toelaten, zorgen ze voor koek en zopie. Want heel eerlijk: dat hoort er gewoon bij, toch?