Actie

intermezzo

Intermezzo heeft een nieuwe photobooth

Nadat ze het bij de populaire ijssalon Intermezzo aan de Heuvelring 31 zo druk hadden openden ze in april 400 meter verder een tweede filiaal. In dat nieuwe filiaal staat sinds kort een toffe photobooth.

Photobooth

De photobooth is neergezet omdat ze een andere beleving mee wilde geven. Op de photobooth staan poesjes (Italo’s) afgebeeld. Deze Italo’s zijn te vinden door de hele zaak, op Facebook en andere beelduitingen. Ga snel nog kijken naar de photobooth en laat door middel van een leuke selfie aan je vrienden/vriendinnen weten dat je het lekkerste ijs van heel Tilburg hebt en zet erbij #intermezzotilburg. Op zondag 29 september is het de laatste dag van het seizoen en begin maart zal Intermezzo haar deuren weer openen.

Onderscheid

Het onderscheid tussen de twee filialen is dat het tweede filiaal aan de heuvelring een uitgebreide horecavergunning heeft. Hierdoor mogen zij alcohol schenken. Dit is natuurlijk heerlijk als je in de zon zit op het terras, iets wat ze voorheen niet hadden. Natuurlijk hebben ze ook het gewone uitgebreide assortiment wat je gewend bent van het andere filiaal aan de Heuvelring 31.

Reageer op dit bericht