Actie

Kermismenu Restaurant Grill-ig

Nog even en we mogen weer: het is tijd voor de Tilburgse Kermis! Tijdens de kermis hebben veel horeca in de binnenstad een aangepast menu. Zo ook Restaurant Grill-ig. Met hun locatie aan de Heuvel is het de perfecte uitvalsbasis voor een avondje kermis!

Kermismenu Restaurant Grill-ig

Het aangepaste kermismenu van Restaurant Grill-ig bestaat onder andere uit tapas (vijf stuks voor €10,-), een driegangenmenu en borrelhapjes. Het complete menu vind je hieronder:

Kermismenu restaurant Grill-ig

Over Restaurant Grill-ig

Wil je onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechtjes en uit eten in Tilburg? Dan ben je bij Grill-ig Tapas en A la carte aan het juiste adres. Ze beschikken over een à la carte kaart, waarvan je diverse vlees- en visgerechten kunt bestellen, maar ze serveren ook internationale gerechten van een uitgebreide tapaskaart met verschillende soorten gerechtjes.

Geniet van hoogwaardige tapasgerechten, die met veel liefde en passie bereid worden door de koks. Naast de dinerkaart serveren ze uiteraard ook heerlijke koffie met een lekker taartje en uitgebreide lunch, zowel tapas als à la carte. Grill-ig staat klaar om jou een geweldige avond te bezorgen!

Reageer op dit bericht