Actie

Kerst bij Cinecitta: kerstbox voor thuis en reserveren in restaurant

Zoetjesaan naderen we het feestdagenseizoen. Ook dit jaar pakt Cinecitta uit met de kerst! Zo heeft Cinecitta de stille hoop dat ze u met de kerst mogen ontvangen in het restaurant, maar ze hebben ook nagedacht over een leuk alternatief. Tenslotte gaan ze binnenkort starten met diverse kerstpakketten samengesteld door Cinecitta!

Kerstdiner in het restaurant van Cinecitta

Het is mogelijk om alvast, onder voorbehoud, een tafeltje bij de Ristobar te reserveren voor de kerst. Indien restaurants weer open mogen, kan je op Kerstavond en Eerste- en Tweede-Kerstdag bij de Ristobar dineren. Er is een middag en avondzitting met film. Je kan jezelf aanmelden door een e-mail te sturen naar reserveren@cinecitta.nl. Houd er rekening mee dat restaurants mogelijk gesloten moeten blijven. In dit geval kan je ervoor miezen om het kerstdiner bij u thuis te laten bezorgen.

Cinecitta kerstpakket 

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Een verrassend cadeau voor een familielid? Of wil je een mooi kerstpakket voor jezelf? Dan hebben we goed nieuws! Binnenkort zullen er diverse kerstpakketten vanuit Cinecitta aangeboden worden. Wil je weten wanneer ze te bestellen zijn? Cinecitta houdt je op de hoogte wanneer de kerstpakketten te bestellen zijn en voor welke prijs. Natuurlijk zijn de cadeaubonnen van Cinecitta ook nog te koop.

Ristobar kerstmenu voor thuis

Dit jaar kan je ook zelf aan de slag met het kerstmenu van de Ristobar! Je ontvangt een box met voorbereide gerechten die je thuis kunt afmaken met behulp van bijgevoegde instructies. Ben je benieuwd naar de gerechten van het kerstdiner? Bekijk en bestel het take away kerstdiner via deze link.

Het kerstdiner van de Ristobar is een 5-gangen kerstmenu voor €55,- p.p. met een amuse vooraf en friandises achteraf. Er is natuurlijk ook een vegetarische variant beschikbaar voor dezelfde prijs. De boxen kunnen op 24, 25 en 26 december worden afgehaald. Je kan zelf een tijdstip uitkiezen om het af te halen.