Actie

kerstbrunch

Kerstbrunch en kerstmenu van de Druiventros

Raak jij enorm in de stress van kerstboodschappen doen, uitgebreid koken en alles regelen voor een kerstbrunch of kerstdiner? No worries! Bij de Druiventros nemen ze namelijk alle zorgen uit handen tijdens Kerstmis! 

Kerstbrunch van de Druiventros

Ossenstaartsoep, gevulde eitjes, roompaté, gerookte zalm, warme beenham, omeletje, heel veel lekkere kaas en nog veel meer. De kerstbrunch van de Druiventros is heerlijk uitgebreid! Deze wordt op Eerste Kerstdag uitgeserveerd van 12.00 tot 14.00 uur. De kosten hiervoor zijn €26,50 voor volwassenen €13,25 voor kinderen van 4-12 jaar.

Check hier de menukaart van de kerstbrunch.

Kerstmenu van de Druiventros

En als je nu lekker uitgebreid wilt tafelen op Eerste of Tweede Kerstdag, check dan het menu eens van de Druiventros. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor Bisque d’Homard van kreeft, gamba’s ‘on fire’, spinazie paddenstoelen lasagne, chateaubriand of één van de vele lekkere toetjes. Op Eerste Kerstdag wordt het kerstmenu in zijn geheel geserveerd. Op Tweede Kerstdag serveren ze het kerstmenu in à la carte vorm. Het restaurant is beide dagen geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. Reserveren is gewenst.

Check hier het kerstmenu van de Druiventros.

Reageer op dit bericht