Actie

Hasseltse Kapelstoel

Koop een unieke Hasseltse Kapelstoel voor bij jou thuis

De houten Hollandse Knopstoelen zijn al meer dan veertig jaar een vertrouwd beeld in de Hasseltse Kapel in Tilburg. Er zijn veel rozenhoedjes op gebeden en er is veel op gemijmerd, gewiebeld, genoten van concerten en getrouwd. Jij kunt nu zo’n unieke Hasseltse Kapelstoel kopen!

Koop een unieke Hasseltse Kapelstoel

Ruim 3000 bruidsparen hebben plaatsgenomen op de twee speciale trouwstoelen van de Hasseltse Kapel. De kapel is nog steeds een geliefde trouwlocatie voor een kerkelijk huwelijk of een persoonlijke ceremonie. De stichting Vrienden van de Hasseltse Kapel schenkt daarom twee heel bijzondere nieuwe trouwstoelen aan de Hasseltse Kapel. De overige nieuwe stoelen worden betaald uit schenkingen, giften en kaarsengeld. De stichting tot Beheer van de Hasseltse Kapel is hier heel dankbaar voor.

Heb je interesse in een Hasseltse Kapelstoel voor in huis? Reserveer dan snel één of meerdere stoelen tegen een vergoeding van €10,- per stoel. Zo draag je ook een steentje bij aan de aanschaf van de nieuwe stoelen en heb je een unieke stoel in huis. Kijk voor meer informatie op de website van de Hasseltse Kapel of mail naar beheerder@hasseltsekapel.nl.

Reageer op dit bericht