Actie

schaatsen slijpen

Koop nu schaatsen bij Giga-Bikes en laat ze gratis slijpen

Eindelijk, winter is coming! De komende weken gaat het flink vriezen en dat betekent dat je weer kunt schaatsen op natuurijs. En wat is er nu fijner dan op je eigen paar ijzers over het ijs te glijden? Giga-Bikes heeft online en in de winkel een brede collectie kunstschaatsen, noren, ijshockeyschaatsen en glij-ijzers. Ook voor mensen die al schaatsen hebben, heeft Giga-Bikes een actie die je niet aan je voorbij mag laten gaan!

Winter is coming

Zoek je een paar nieuwe schaatsen? Giga-Bikes heeft online en in de winkel een breed assortiment kunstschaatsen, noren, ijshockeyschaatsen en glij-ijzers. Altijd scherp geprijsd en dankzij merken als Nijdam, Bauer, CCM en Fila ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. Voor kinderen heeft Giga-Bikes speciale verstelbare schaatsen. Deze zijn eenvoudig groter of kleiner te maken. Ideaal voor snel groeiende kindervoetjes!

In de winkel kun je op je gemak passen. Heb je het perfecte paar gevonden? De winkelmedewerkers slijpen, indien nodig, de ijzers zodat je meteen het ijs op kunt. Ook wanneer je nog een paar oude schaatsen hebt, kun je deze gratis laten slijpen (kunstschaatsen uitgezonderd). Geen tijd om naar de winkel te komen? In de webshop heb je een nog bredere keuze. Wanneer je kiest voor de optie ‘afhalen in de winkel’ betaal je geen verzendkosten!

Reageer op dit bericht