Actie

instagram workshop

Korting tijdens de Instagram Marketing voor Horeca workshop door Anne Travel Foodie

De workshop Instagram Marketing voor Horeca van Anne_Travel_Foodie is perfect als je hebt gehoord dat een Instagram account meer gasten naar jouw zaak kan brengen, maar je nog niet goed weet hoe je Instagram hiervoor kan inzetten. Als je niet goed weet wat je dan moet plaatsen en als je het gevoel hebt dat Instagram je vooral veel tijd kost en het je weinig oplevert.

Tijdens de Instagram Marketing voor Horeca workshop leer je hoe je het meeste uit jouw Instagram account kan halen. Het goed inzetten van je Instagram account kan je veel opleveren en deze workshop helpt je daarbij.

Informatie

  • De workshop is op maandag 15 april van 20:00 tot 21:30 uur. Van 21:30 tot 22:00 uur is ze beschikbaar voor vragen of extra hulp.
  • De kosten bedragen €250,- per persoon, uiteraard ontvang je hiervan een factuur zodat deze kosten zakelijk aftrekbaar zijn.
  • Je vindt meer informatie over deze workshop op de website van Anne.
  • Locatie: Duvelhok, St Josephstraat 133
  • Verdere vragen? Mail dan naar info@annetravelfoodie.com

Kortingscode

Wij mogen in samenwerking met Anne een korting van €100,- aanbieden. Je kunt van deze korting gebruik maken als je de volgende code gebruikt: ‘TILBURGCOM’. Let op: de code is geldig voor aanmeldingen tot en met maandag 7 april. Aanmelden kan hier!

Reageer op dit bericht