Actie

GroenRijk Tilburg

Kortingscode: 10% korting bij alle webshops van GroenRijk Tilburg

We laten de sneeuw en het ijs achter ons en de lente begint heel voorzichtig om de hoek te kijken! Een goede reden om weer na te denken over de inrichting van je tuin, of om weer wat meer kleur en groen in huis te halen. Nu helaas de deuren bij GroenRijk Tilburg nog steeds gesloten moeten blijven, kun je tóch bijna het hele assortiment shoppen! En wel in de drie webshops die gekoppeld zijn aan GroenRijk Tilburg, namelijk: Tuincentrum Outlet, Tuinmeubels.nl en BBQkopen.nl

Kortingscode

Voor alle drie de webshops hebben wij een kortingscode voor je. Door de code TILBURGCOM10 in te vullen bij het afrekenen, ontvang je 10% korting op alle artikelen van de drie webshops van GroenRijk Tilburg. Zo kun jij je interieur, tuin, of balkon helemaal lente-klaar maken. De drie webshops hebben namelijk een enorm breed assortiment: van parasols tot terrasverwarming en van groene kamerplanten tot decoratie. En nog véél meer!

Over GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg is een allround tuincentrum in Tilburg Noord. Het tuincentrum is in 2015 volledig verbouwd en de trend en sfeer afdeling is in januari 2019 vernieuwd en uitgebreid. GroenRijk Tilburg biedt alles op het gebied van binnen- en buitengroen, dierenverzorging, vijverartikelen, tuinmeubels, overkappingen, barbecues, trend en sfeer en potterie. Recent spraken wij de familie achter GroenRijk Tilburg, dat interview lees je hier.