Actie

acties bij shoesme

Leuke acties bij Shoesme Brandstore Tilburg

Op zaterdag 6 april viert Shoesme de opening van de nieuwste Shoesme Brandstore in Den Bosch. De opening van deze vierde Shoesme Brandstore gaat gepaard met het toch al feestelijke jaar waarin baby- en kinderschoenenmerk Shoesme 20 jaar bestaat!

Shoesme gaat er daarom een extra groot feest van maken! Het is dit weekend niet alleen feest in Den Bosch, maar ook in de andere drie Shoesme Brandstores. Kom op zaterdag 6 april naar de kinderschoenenwinkel in Tilburg. De snoepjes, limonade en ballonnen staan klaar en bij aankoop van een paar schoenen mag je meedoen aan de verloting van super gave prijzen.

acties bij shoesme

Gratis kinderzonnebril

Bovenop de feestelijke openingsacties heeft Shoesme nóg een leuke actie. Ben je op zoek naar leuke sandalen voor je zoon of dochter? Profiteer dan vanaf 1 april van de Shoesme sandalen-actie en ontvang tijdelijk een gratis zonnebril bij aankoop van een paar sandalen. Deze kinderzonnebril is leuk voor zowel jongens als meisjes. Met Shoesme sandalen zijn dus niet alleen kleine voetjes helemaal zomer-proof, ook de ogen zijn beschermd tegen Uv-straling. Deze sandalen-actie loopt t/m 30 april 2019 of zolang de voorraad strekt.

Acties bij shoesme

Reageer op dit bericht