Actie

Locks&Keys heeft online escaperooms tijdens de lockdown

Locks&Keys heeft online escaperooms tijdens de lockdown

Helaas kun je tijdens de huidige lockdown niet genieten van leuke activiteiten zoals een escaperoom. Maar Locks&Keys heeft online escaperooms tijdens de lockdown. Je kunt nu dus bij hen een online escaperoom doen, geheel coronaproof vanuit huis! 

De online escaperooms

Download een online escaperoom en heb vanuit thuis een avond plezier. Maak teams van één tot vijf personen voor de leukste ervaring. Speel vanuit huis met wie je wil, waar dan ook. Ze hebben verschillende online escaperooms. Je kunt deze hier vinden. En het leuke is, je kunt al een escaperoom spelen vanaf €15,29! Het is ook mogelijk om er een zakelijk ‘uitje’ van te maken. Dan kun je al meedoen vanaf €3,51 per persoon!

Hoe werkt het?

Bij iedere online escape room zit een handleiding die voorzien is van tips, aanwijzingen en de antwoorden. Na het downloaden van de escaperoom kun je direct beginnen via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Teams. Meer informatie over de online escaperooms vind je via de website. Soms heb je een aantal dingen nodig zoals een schaar of een dobbelsteen. Het makkelijkst is dat je zorgt dat alles klaar ligt!

Meer informatie

Meer informatie over Locks&Keys vind je via de website.