Actie

menukaart

Menukaart Café Bolle

Lunchen met uitzicht over het Piusplein en dineren in hartje Tilburg. Bij Café Bolle kun je voor een wel heul fijne prijs eten. 

Café Bolle heeft een heerlijke menukaart! Daarop zijn de Sharefood Planken weer te vinden, maar ook de Bolle Klassiekers en het Film & Food menu. Ben je benieuwd? Bekijk dan hieronder eens de kaart van het eetcafé aan het Piusplein. Eet smakelijk!

Lunch

Lunchen bij Bolle is mogelijk van 10.00 tot 17.00 uur. Ga jij voor een lekkere lunchplank of toch liever voor een uitsmijter met wel vier eieren? Bekijk hieronder de lunchkaart.

Menukaart Cafe BolleMenukaart Cafe Bolle

Diner

Deel jij ’s avonds samen een een foodplank of ga je voor een Bolle burger helemaal voor jou alleen? Alles kan, bekijk hieronder alle lekkere gerechten die Bolle op de dinerkaart heeft staan. Dineren kan tussen 17.00 en 21.30 uur.

Menukaart Cafe BolleMenukaart Cafe BolleMenukaart Cafe Bolle

Snack kaart

Geniet jij liever van een drankje op het terras en wil je daar een lekker snackje bij? Ook dat kan bij Bolle. Hiervoor hebben ze zelfs nacho’s XXL en natuurlijk ook borrelplanken om te delen. Snacken kan bij Bolle de hele dag door (10.00 tot 00.00 uur).

Menukaart Café Bolle

Reageer op dit bericht