Actie

meedoenregeling

Met de Meedoenregeling het hele seizoen naar Willem II

Ook tijdens seizoen 2017-2018 kunnen personen die gebruik maken van de Meedoenregeling weer een SeizoenClubCard aanvragen. Op 15 juni start de vrije verkoop. Let op, zowel verlengen als een nieuwe SeizoenClubCard aanvragen via de Meedoenregeling kan niet online. 

Meedoenregeling

De gemeente Tilburg stelt een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling om leuke dingen ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, etc. Meer dan 300 aanbieders zorgen met ruim 1200 activiteiten voor een gevarieerd aanbod. Willem II is een van de participanten. Klik hier voor meer informatie over de Meedoenregeling.

Procedure

Wil je alle thuiswedstrijden van Willem II bijwonen? Dat kan voordelig met het budget van €100,- van de Meedoenregeling. Het aanvragen van een SeizoenClubCard aan de hand van de Meedoenregeling kan bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) meeneemt. Het is niet mogelijk om iemand te machtigen om jouw aanvraag in te dienen. De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Tarieven SeizoenClubCard

Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Voorwaarden

De SeizoenClubCard is geldig voor de 17 reguliere competitiewedstrijden na de winterstop en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.

Reageer op dit bericht