Actie

het wapen van tilburg

Mosselen eten bij Het Wapen van Tilburg

Bij Het Wapen van Tilburg in de Tilburgse binnenstad kun je nog de hele maand september genieten van mosselen. Voor 1 kilo mosselen inclusief sausjes en frietjes betaal je €19,50. Je kunt zelf kiezen of de mosselen in bier of wijn worden bereid. 

Over Het Wapen van Tilburg

Het Wapen van Tilburg is een van de oudste hotels/herbergen in Tilburg en is sinds 2014 in handen van Guus de Jong, met zijn 7 kamers is het een divers bedrijf waar tal van activiteiten mogelijk zijn. Ook kun je in het restaurant terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel.

Kamers

Op de kamers komt een divers internationaal publiek maar ook studenten, voetbal teams, bedrijfsuitjes etc. Tijdens de welbekende Tilburgse evenementen is het ook altijd erg gezellig in de herberg.

Restaurant

In het restaurant gedeelte is open voor lunch, diner en borrel waarbij er ook diverse activiteiten mogelijk zijn. De omgeving van het Wapen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling geweest waardoor het gebied alleen maar meer mogelijkheden bied.

Doordat het Wapen zo divers is kan er ook erg veel, een aantal keer per jaar organiseren we ook feesten en partijen in opdracht. Denk aan een jubileum of een verjaardagsfeest.