Actie

menu

Nieuw menu bij Jamie Oliver’s Pizzeria

Jamie Oliver’s pizzeria heeft heerlijke nieuwe gerechten op het menu! Vanaf 12 september kan je bij ze terecht voor smakelijke herfst gerechten.

Nieuw menu

Wat dacht je van de nieuwe antipasti gerechten zoals gemarineerde artisjokken of misschien ga je voor de knoflookgarnalen met huisgemaakt pizzabrood. Daarnaast hebben ze maar liefst 4 geweldige nieuwe pizza’s toegevoegd aan het menu waaronder de Tonijn Puttanesca en de Kip Peperonata YUM!
Heb je trek in pasta? Daarvoor kan je ook bij Jamie Oliver’s Pizzeria terecht. Een van de nieuwe pastagerechten is een paddenstoelen pasta met fontal kaas en wilde paddenstoelen afgebakken zodat er een knapperig laagje kaas ontstaat. Eet je liever glutenvrij? Dat is geen probleem want er is glutenvrije pasta! En ben je vegetarisch of vegan dan is er ook genoeg keus. En wil je wat zoets na je pizza of pasta dan heb je geluk want ze hebben ook 2 nieuwe desserts toegevoegd! Ga je voor de lichtfrisse citroen cheesecake of voor de decadente chocolade brownie? Kan je niet kiezen..neem ze beide!

WhatsApp Image 2018-09-11 at 22.21.28 (1)                   WhatsApp Image 2018-09-11 at 22.21.40

Reageer op dit bericht