Actie

nieuwe dinerkaart

Nieuwe dinerkaart Bij Vermeer

Het keukenteam van Bij Vermeer heeft weer een nieuwe kaart voorbereid voor het koude nieuwe seizoen! Heerlijke herfst gerechten worden vanaf 1 november 2018 geserveerd.

Ze serveren bijvoorbeeld overheerlijke lunchgerechten zoals huisgemaakte tonijnsalade op houthakkersbrood, salade gravad lax of overheerlijke soepen zoals doperwtensoep of Tom Yam Goonsoep.

Nieuwe dinerkaart

Uiteraard is de dinerkaart ook vernieuwd. Zo kunt u genieten van een tournedos met seizoengroenten en saus naar keuze. Maar ook kun je kiezen voor een eendenborstfilet met een tarte tatin van pompoen of op de huid gebakken zeebaarsfilet met een crème van pastinaak en romige zuurkool. Bij alle gerechten hebben ze heerlijke wijnen geselecteerd die de wijn spijs combinatie optimaal maken.

Bij Vermeer Proeven Menu

Het Bij Vermeer Proeven Menu (70 euro voor 2 personen inclusief fles wijn) keert ook terug op de nieuwe kaart. Elke gang bestaat hierbij uit diverse kleine gerechten van de kaart. Het voorgerecht en het dessert wordt op grote planken geserveerd die men deelt. Dit is dus een ‘sharing diner’. Het hoofdgerecht bestaat uit drie kleine gerechtjes (bijvoorbeeld kabeljauw, biefstuk en scampi’s). Hierbij krijgt eenieder wel een eigen bord geserveerd. Uiteraard worden er bijpassende groentes en frites geserveerd. Bij dit drie gangenmenu krijg je een fles wijn gratis per twee personen!

Kijk voor meer informatie op de website van Bij Vermeer.

Reageer op dit bericht