Actie

Peerkes Hoeve

Peerkes Hoeve heeft een nieuwe menukaart

Peerkes Hoeve heeft door de huidige coronamaatregelen de menukaart veranderd. De kaart is wat kleiner, maar bevat wel gerechten met de smaken van dit najaar. Daarnaast is ook hun welbekende concept ApéroDining aangepast. Lees snel verder.

Menukaart

De menukaart van Peerkes Hoeve blijft uitgebreid zoals we dat gewend zijn. Daarnaast proef je er nu het vlees van het seizoen. Denk dan aan tournedos of hertenrugfilet. Heb je liever vis? Dan kun je gaan voor heilbot of zeebaars. En ook vegetarische gerechten zijn niet te missen. Zo eet je een lekkere risotto van bospaddestoelen. De nieuwe menukaart van Peerkes Hoeve bekijk je op hun website.

Apéro Peerkes Hoeve

Naast een aangepaste en verkorte menukaart, heeft Peerkes Hoeve ook een lekker alternatief voor ApéroDining; namelijk Apéro Peerkes Hoeve. Apéro Peerkes Hoeve is geen lunch, geen diner, maar een gezellig driegangen hapjesavontuur voor bij de borrel, als early dinner en te combineren met heerlijke bijpassende wijnen en bieren.

Interesse?

Wil jij Apéro Peerkes Hoeve graag zelf proberen? Apéro Peerkes Hoeve is te bestellen van vrijdag tot en met zondag van 15:00 tot 17:30 uur. Voor meer informatie ga je naar de website van Peerkes Hoeve.