Actie

coffee

Pinksteractie: gratis ‘bakkie’ to go bij Natuurlijk Tilburg

Bij Natuurlijk Tilburg staat altijd een lekkere, bak koffie klaar. Gezien de huidige maatregelingen heeft helaas nog niemand hier van kunnen genieten. Omdat het tuincentrum nu geen mensen kan uitnodigen in de keuken, is er een koffie to go gerealiseerd in de entree. Met Pinksteren krijg je bovendien een goodiebag cadeau bij besteding vanaf 10 euro.

De Laat Coffee

‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ is het credo van Natuurlijk Tilburg. Je bent dan ook altijd welkom voor een gezellig praatje, een helpende hand of simpelweg om even een bakkie te doen. Op Eerste en Tweede Pinksterdag bieden ze gratis koffie to go (en thee natuurlijk)! Natuurlijk Tilburg houdt van lokale samenwerkingen. De koffie is dan ook niet zomaar koffie, het is een goede kop lokaal gebrande koffie aan van De Laat Coffee.

Pinksteractie

Naast het gratis bakkie, ontvang je gratis een leuke, maar vooral lekkere goodiebag bij besteding vanaf 10 euro. Met Pinksteren is Natuurlijk Tilburg van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kijk voor de overige openingstijden op de website.

Over Natuurlijk Tilburg

Natuurlijk Tilburg is een nieuw tuincentrum in Tilburg dat het belangrijk vindt om lokaal betrokken te zijn. Klanten helpen staat voorop, net als de zorg voor een duurzame wereld. Natuurlijk Tilburg is gevestigd aan de Rugdijk, op de plaats van de oude Overvecht. Kijk voor meer informatie en het uitgebreide assortiment op de website.

Reageer op dit bericht