Actie

dinner sensation

Restaurant Lucebert Christmas Dinner Sensation

Restaurant Lucebert organiseert dit jaar ‘Christmas Dinner Sensation’. Lijkt het je leuk om lekker te eten en te genieten van muziek deze kerst? Dit is je kans, lekker eten en genieten van muziek op maandag 25 december.

Complete avond uit

Of het nu om een heerlijke theaterschotel of een uitgebreid dinerarrangement gaat, met veel creativiteit tovert chef-kok Tom Biessen de lekkerste gerechten op tafel. Hij haalt zijn inspiratie uit de Frans-georiënteerde keuken, maar laat ruimte voor wereldse invloeden. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. “Ik wil graag weten waar alle producten vandaan komen. En natuurlijk laat ik me inspireren door de seizoen.”

Christmas Dinner Sensation 2017

The weather outside is frightful… maar de Christmas Dinner Sensation is so delightful. Geniet in gloedvolle kerstsfeer van de gastronomische hoogstandjes van chef-kok Tom Biessen en het gastheerschap van Sietse Wiersma. Tussen de gangen door laten de jonge, getalenteerde studenten van de Fontys Muziektheateropleiding u de mooiste kerstklassiekers en moderne kerstarrangementen horen. Bent u een echte culinair genieter, dan is dit het perfecte kerstuitje!
Let it snow, let it snow, let it snow…

Dinerarrangement: Ontvangst met Kir Royal, luxe viergangendiner inclusief bijpassende wijnen en mokka met friandises na.

Reageer op dit bericht