Actie

Riverdale

Riverdale monthly musthave bij Groenrijk

Met trots stelt Groenrijk Tilburg haar roomspray’s van Riverdale met een stoere knipoog aan je voor. En met het kettinkje om hun nek hebben ze de perfecte vrouwelijke touch. Zet de roomspray ergens neer en die ruimte zal na één eenvoudige spray onweerstaanbaar ruiken. Ideaal voor een ontspannen sessie in de badkamer of om met een fijne geur om je heen ’s avonds in bed te stappen.

Riverdale Roomspray

Deze zwarte roomspray van Riverdale is verkrijgbaar in de twee varianten Tea & Cardamon en Lily & Green Tea. Ze bevatten 300ml geurolie.

riverdale

Groenrijk Tilburg

Groenrijk Tilburg is een tuincentrum in Tilburg noord. Maart 2015 hebben ze een geheel nieuw bedrijfspand geopend met alle comfort erin met volledige ‘buitenbeleving’ door het dak met lichtdoorlaat. Er zijn 160 parkeerplaatsen, parkeren is gratis. In de proeftuin is er gelegenheid voor koffie met iets lekkers. Ook snijbloemen zijn toegevoegd aan het assortiment. Natuurlijk hebben ze buitenplanten, perkplanten, potterie, dierartikelen, vijverartikelen, tuinmeubelen, barbeques, kamerplanten en trend-sfeer artikelen. Er is gratis Wifi in het hele pand!

Reageer op dit bericht