Actie

giga bikes

Schoolfietsen met korting bij Giga-Bikes

Tijdens jouw middelbareschoolcarrière kun je niet zonder een goede schoolfiets. Zoek jij nog een nieuwe schoolfiets voor aankomend schooljaar? Profiteer dan van bij Giga-Bikes van de Back to School deals. Van gewone fietsen tot handige e-bikes voor als je lange afstanden moet overbruggen. Online en in de winkel verkrijgbaar!

De beste schoolfiets voor jouw dagelijkse rit

Een goede schoolfiets is veilig en comfortabel, want je moet er dagelijks heel wat kilometers op fietsen. De rit gaat door weer en wind, over olifantenpaden en eindigt in een overvol fietsenhok. Een stevig frame is daarom wel zo belangrijk. Kies daarnaast voor een schoolfiets met een gesloten kettingkast, naafversnellingen en verlichting die werkt op een naafdynamo of batterijen. Zo beperk je het onderhoud en de slijtage.

Handige accessoires

Met handige accessoires maak je de rit naar school nog comfortabeler. Rijd je op een transportfiets? Zet hier dan een fietskrat of bakkersmand op en plaats hier je schooltas in. Zo hoef je niet met een zware tas op je rug te fietsen. Heb je geen transportfiets? Kies dan voor een bagagerekje. Rust je schoolfiets altijd uit met een extra slot, zoals een kabel- of kettingslot. Hiermee maak je de fiets vast aan het fietsenrek. Dit verkleint de kans op diefstal. En wil je niet doorweekt op school verschijnen als onverwachts gaat regenen? Stop dan altijd een regenpak in je tas.

Start het nieuwe schooljaar goed

Tijdens de back 2 school-deals profiteer je bij Giga-Bikes van korting die kan oplopen tot wel 62%. Kom naar de winkel aan de Piusstraat 64 A/B voor een gratis proefrit. Alle fietsen staan rijklaar afgemonteerd, dus als de fiets bevalt kun je deze meteen meenemen. De afmontage (t.w.v. €30) en eerste servicebeurt (t.w.v. €60) zijn inbegrepen. Met een gloednieuwe schoolfiets begin jij goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar!

Reageer op dit bericht