Actie

selfiebox

Selfie Eventbox huren bij Foto Tuerlings

Een leuk aandenken aan je feestje, beurs, bruiloft of borrel? Dan is de Selfie Eventbox van Foto Tuerlings een hele toffe optie! In deze ‘box’ bepaal je door een green screen zelf de achtergrond en na het maken van de foto draait er binnen tien seconden een foto uit. 

Unieke achtergrond

Met het green screen creëert Foto Tuerlings een unieke achtergrond speciaal voor jouw gelegenheid.

  • Een skyline van een stad naar keuze
  • Een leuke carnavaleske plaat
  • Helemaal uit je dak in de kroeg
  • Tussen de wilde dieren in Afrika
  • Op een parelwit strand met ondergaande zon

Ga zo maar door. The sky is the limit! Een korte tekst, watermerk of logo maakt de herinnering helemaal compleet.

Het feest compleet

En het allerleukste? Je foto’s worden binnen 10 seconden afgedrukt door de box zelf. Dankzij de hoge ‘Funfactor’ is dit gegarandeerd een echte knaller! Een druk op het scherm of op de Red Buzzer en het feest kan beginnen. Naar wens kan er een QR-code worden geprint die gemakkelijk te scannen is met een smartphone of tablet. De selfie kan direct via social media gedeeld worden.

Selfie Eventbox huren bij Foto Tuerlings

Foto Tuerlings verzorgt de Selfie Eventbox compleet, inclusief plaatsing, inregelen met achtergronden, logo’s en teksten naar keuze. Tevens is er een koffer met ‘props’ beschikbaar. Deze zit vol met hoedjes, boa’s, brillen, snorren en andere te gekke accessoires. Ook te verkrijgen in passende thema’s zoals voor de feestdagen, gala’s, carnaval en dergelijke. Heb je interesse? Bel of mail, Foto Tuerlings denkt graag met je mee. Wil je weten hoe het werkt? Check dan ook even deze pagina.

Reageer op dit bericht