Actie

1kerst

Sjef’s kerstdiner (Bon Sjef)

Het kerstmenu van Bon Sjef is bekend ‘Sjef’s Kerstdiner’. Keuze uit het overheerlijke 4 of 5 gangen diner, dit wil je niet missen.  

Bon Sjef

Brasserie Bon Sjef is gevestigd aan het mooiste nostalgische stukje van Tilburg, De Oude Markt. “Bon Sjef heeft zijn naam te danken aan de horeca-keukens waarin men ’Bon Chef’ gebruikt als Franse uitspraak. Alleen wij schrijven het lekker op zijn Tilburgs, als een herinnering aan onze opa Sjef. Eigen opa Sjef was een echte Bourgondiër die bekend stond om zijn gastvrijheid want er was altijd een plekje vrij aan tafel om mee te eten. Je zou kunnen zeggen dat daar de liefde voor de horeca vandaan komt. Het is met de paplepel ingegoten en nu is het tijd om de eigen draai er aan te gaan geven. Zij willen een huiselijke sfeer creëren waardoor men zich thuis voelt en hierdoor lekker kan genieten van de uitgebreide wijnkaart, goed getapte bieren, mooie koffies en overheerlijke gerechten. Net zoals opa Sjef, gebruiken ook zij verse en seizoengebonden producten.”

Het kerstmenu

Het kerstmenu van Brasserie Bon Sjef is bekend. Kom gezellig op maandag 25 december of dinsdag 26 december (vanaf 17.00 uur) met uw vrienden/familie bij én met Brasserie Bon Sjef kerst vieren! U heeft de keuze uit een overheerlijk 4 of 5 gangen diner. Reserveer op tijd een plekje, want u wilt de kans op dit kerstdiner toch niet missen?

Reageer op dit bericht