Actie

HUGO-ijs

Smaak van de maand van IJssalon Intermezzo: HUGO-IJS

IJssalon Intermezzo komt in de maand juli weer met een verrassende smaak van de maand: HUGO-IJS! En hoewel het de smaak van het verfrissende drankje heeft, bevat dit ijs geen alcohol. En wil jij HUGO liever drinken? Bestel dan gewoon een HUGO-milkshake bij Intermezzo.

Over Intermezzo

Zin in een zelfgemaakte ijscoupe, milkshake of een hoorntje met een bolletje ijs? Stap eens binnen bij IJssalon Intermezzo, de ambachtelijke ijssalon van Raymond en Tessa Heijnekamp. Met talloze heerlijke smaken en plukvers fruit van het seizoen eet je hier het lekkerste ijsje van de stad. Je vindt ze op de Heuvelring in Tilburg. Ze bereiden het ijs vers in de salon.

IJssalon Intermezzo

Het ijs van Intermezzo wordt elke dag vers gemaakt in de salon. Je kunt de bereiding van begin tot eind volgen, maar het eigen familierecept blijft natuurlijk geheim. Daarmee creëren ze de unieke smaak, die iets meer neigt naar het Italiaanse gelato dan naar het Amerikaanse ice-cream. Je proeft het meteen! Intermezzo gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke en verse producten bij de ijsbereiding. Ook de toppings bereiden ze zelf. Zo maken ze hun chocolade met échte cacao uit België.

Reageer op dit bericht