Actie

fietstaxi

Stap deze maand gratis in de fietstaxi in Tilburg centrum

Kijk, dat is even handig! Als jij in december goed geslaagd door de binnenstad loopt met je arm vol tassen, hoef je niet te sjouwen. Je kunt je van 6 december tot en met 5 januari namelijk gratis laten vervoeren door één van de feestelijke fietstaxi’s, die rondrijden door het centrum. Kost je dus niks, je kunt gewoon instappen!

Je herkent de fietstaxi meteen, ze zijn namelijk versierd als cadeautjes! Snel met al je tassen naar de parkeergarage of tussendoor even uitrusten op één van de sfeervolle winterterrassen? De fietstaxi’s brengen je snel, droog en gratis naar jouw bestemming in het centrum! Een cadeautje van Winter in Tilburg voor alle bezoekers aan de binnenstad!

Winter in Tilburg

Van 6 december tot en met 5 januari staat de Tilburgse binnenstad in het teken van Winter in Tilburg. Gedurende deze maand staat er een ijsbaan op de Heuvel, een levende kerststal op het Pieter Vreedeplein, is de stad prachtig versierd, staan er overal kraampjes en zijn er veel extra koopmomenten. Ook barst de binnenstad van de winterse evenementen. Check de agenda voor alle evenementen, of lees deze artikelen voor meer informatie:

Reageer op dit bericht