Actie

Steun Tilburg Tifosi en koop het strijkembleem

Tilburg Tifosi blijft verrassen. De supportersgroep van Willem II maakt prachtige acties in het stadion en daar mogen we allemaal van genieten. Dit jaar pakten ze tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Emmen uit met een gigantische sfeeractie. Een megadoek rolde over de lange zijde. De tekst: TILBURG. Het doek werd begeleid met een gigantisch tekstdoek op het veld waarop stond: de stad waar wij van houden.

Zoals veel van jullie weten, voert Tilburg Tifosi een actie maar eenmalig uit. Daarna gaan ze alweer aan de slag met de volgende actie. Omdat deze actie zo gaaf was, besloten wij om de actie te vereeuwigen op een embleem. Zo kun je hem een mooi plekje geven, op een stuk textiel strijken of tijdens carnaval op je outfit doen.

Koop nu het Tifosi strijkembleem

Je kunt het Tilburg Tifosi strijkembleem nu online bestellen. Per verkocht exemplaar wordt een euro gedoneerd aan Tilburg Tifosi. Daarmee kunnen zij ons blijven verrassen met mooie sfeeracties.

Meer emblemen

Er zijn overigens veel meer emblemen te koop. Emblemen met Tilburgse uitspraken (oftewel de kwèèkers) zijn omgetoverd tot strijkemblemen. Tevens is er een fotolijstje embleem te koop waarmee je jouw favoriete Tilburger altijd bij je kunt dragen. De emblemen zijn online te koop in onze webshop. 

Reageer op dit bericht