Actie

taste it all

Taste it all at Taste! arrangement voor €64,50 per persoon

In het Nederland van 2019 kan alles thuis. In luxe uitgeruste thuiskeukens worden de meest ingewikkelde gerechten bereidt. Bezorgdiensten maken het mogelijk om bijna alles waar je zin in hebt in je huiskamer te krijgen. Iedereen is een barista nu snelfilter machines zijn vervangen door luxe espresso apparaten en met wijn die uit een tapkraantje uit een doos komt nemen we ook geen genoegen meer.

Eigenlijk hoef je de deur dus niet meer uit voor een avond ultiem genieten. En toch doen restaurants het weer beter dan ooit. Waarom? We willen ons graag laten verwennen, ontzorgen. Bij Restaurant Taste! snappen ze dat als geen ander. Geen keuzestress. De enige keuzes die je voorgeschoteld krijgt als chef Marc Bierkens aan tafel je wensen voor het verrassingsmenu komt overleggen, zijn hoeveel gangen je wil en of je zelf een wijn uit wil kiezen, of je liever met een bijpassend wijnarrangement mee laat nemen in de wijnwereld van sommelier Kees Verlaan.

Taste it all at Taste! arrangement

En met het “Taste it all at Taste!” arrangement wordt je laten verwennen je hier bovendien wel héél makkelijk gemaakt. Iedereen die op zoek is naar een complete avond culinair genieten komt hier zeker niets tekort en dat zónder gepeperde rekening als bittere nasmaak na de koffie. Voor €64,50 per persoon geniet je van een heerlijk aperitief, diverse amuses, brood, een 3 gangen Chef’s Taste menu, bijpassend wijnarrangement, water en koffie of thee met friandises. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen: het arrangement is er ook met meer (4, 5, 6 of 7) gangen én er is een variant inclusief hotelovernachting!

Goed doordachte smaakcombinaties, creatieve bereidingen van verse producten, uitgevoerd op hoog niveau, met zorgvuldig uitgekiende wijn/spijs combinaties. Dit alles met passie bereidt en uitgeserveerd door échte vakmensen. Sommige dingen krijg je zélfs thuis niet….!

Reageer op dit bericht