Actie

vloeren die je zoekt

Tida Parket heeft de vloeren die je zoekt!

Tida parket onderscheidt zich als oudste parketbedrijf in Tilburg, door 35 jaar ervaring en authentiek vakmanschap te combineren met de modernste technieken en trends.

Over Tida Parket

Wij installeren probleemloos parket op vloerverwarming of werken uw vloer af met hoge plinten en architraven. Voor renovatie van uw bestaande houten vloer of het schuren en afwerken parketvloer, hebben we de juiste kennis en ervaring in huis. Daarnaast leveren we het prachtige assortiment buitenparket van Tablazz.

Tida parket is met bijna 40 jaar ervaring het oudste parketbedrijf in Tilburg. Naast klassiek traditioneel tapis parket in bijvoorbeeld visgraatmotief, leveren we robuuste plankenvloeren, een warme kurkvloer of uiterst duurzaam bamboeparket. Ook hebben wij hoge kwaliteit laminaat en PVC in huis. Daarnaast kan men terecht voor renovatie van bestaande houten vloeren of het schuren en afwerken hiervan. In de prachtige showroom van 400m2 aan de Ringbaan Zuid in Tilburg laten we diverse mogelijkheden zien.

Tida Paket heeft ook een webshop: Allesvoorparket.nl. Dit is een webshop waar men werkelijk alles kan vinden voor het onderhoud van de vloer; olie, lak, reinigers, boenmachines, luchtbevochtigers… je kunt het zo gek niet bedenken of Tida verkoopt het! We hebben meer dan 5000 artikelen in de webshop die allemaal in ons magazijn moeten worden opgeslagen. Daarnaast verkopen ze dagelijks tussen de 100 – 300 producten die ingepakt en verzendklaar gemaakt moeten worden.

Wat heeft Tida Parket je te bieden?

  • Parket op vloerverwarming
  • Visgraat/Hongaarse punt
  • Tida Parket heeft een nieuwe showroom van 400m²
  • Renovatie (stofvrij schuren/onderhoud)
  • Eigen team parketteurs
  • Altijd een scherpe aanbieding

Tida Parket heeft de vloeren die je zoekt!

 

Reageer op dit bericht