Actie

Tilburgse kermis-arrangement

Tilburgse kermis-arrangement bij Hotel Van der Valk Gilze-Tilburg

Tijdens de Tilburgse kermis trekken niet alleen een heleboel Tilburgers eropuit om langs alle attracties te struinen en te genieten van een welverdiende suikerspin, oliebol of andere snack. Daarom biedt Hotel Van der Valk Gilze-Tilburg speciaal tijdens de kermisdagen een Tilburgse kermis-arrangement van €98,50 per persoon voor twee nachten.

Hotel Van der Valk

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg is gelegen op slechts enkele minuten van de stad Tilburg met zijn bekende Tilburgse kermis, één van de grootste evenementen van Nederland. De Tilburgse kermis 2017 begint op vrijdagavond 21 juli en eindigt op zondagavond 30 juli. Deze dagen worden omlijst door een feestelijke stemming vol uitgaansplezier. Zet deze data dus in de agenda!

De Tilburgse kermis

De kermis kent verschillende locaties in de bruisende binnenstad, verspreid over een grootte van 6,5 hectare met meer dan tweehonderd spectaculaire attracties. Ook de nostalgische kermis met historische attracties is een vast onderdeel geworden.

Tilburgse kermis-arrangement

Tijdens de kermisperiode kunnen ook de gasten van Hotel Van der Valk Gilze-Tilburg weer gebruik maken van dit uiterst voordelige arrangement tijdens een van de grootste evenementen van Nederland. Het arrangement is tijdens de hele kermis geldig, van donderdag 20 juli tot en met zondag 30 juli 2017.

 Dit krijg je bij het arrangement

  • 2x overnachting op een kamer van jouw keuze;
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet;
  • Gratis entree wellness, fitness & hotelcasino (va 21 jaar).

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht