Actie

treinkaartje

Treinticket deals bij Albert Heijn Tilburg

Oh, hoe fijn is dat: een dikke vette korting op je treinticket. De treinkaartjeactie is er weer bij Albert Heijn Tilburg! Dat betekent dus dat je een dagkaartje kunt kopen met heel veel korting.

Voor deze actie geldt: hoe meer kaartjes je koopt, hoe meer korting je krijgt. Zo betaal je voor één kaartje nu €16,50, voor twee kaartjes betaal je €15,50 per stuk en voor drie kaartjes ben je maar €14,50 kwijt. Even ter vergelijking: normaal betaal je €41,- voor zo’n kaartje! Hiermee kun je dus een hele dag tijdens daluren reizen met de trein.

Op deze momenten zijn ze te gebruiken

De kaartjes zijn geldig van maandag tot en met vrijdag voor 06.30 uur, tussen 09.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag en zondag en feestdagen zijn de kaartjes de hele dag geldig. Ideaal dus om alvast in huis te halen voor de feestdagen of voor dat dagje weg. De treinkaartjes zijn in alle Albert Heijn filialen te koop, maar let op: op=op. Wees er dus snel bij! De actie geldt tot en met 17 november (of tot wanneer de kaartjes op zijn). Verzilveren van de kaartjes kan tot en met 29 december 2019.

 

 

Reageer op dit bericht