Actie

natuurmuseum brabant

Tweede kaartje gratis bij Natuurmuseum Brabant

Voor de bezoekers die de komende weken bij Pathé Tilburg naar de film Jurassic World komen, hebben Natuurmuseum Brabant en Pathé Tilburg een leuk extraatje. Op vertoon van je bioscoopkaartje ontvang je bij het Museum namelijk het tweede kaartje gratis om het museum te kunnen bezoeken. Deze samenwerking staat natuurlijk allemaal in het teken van de grote blockbuster die vanaf woensdag 6 juni in de bioscoop draait; Jurassic World Fallen Kingdom. Deze actie is ook langere tijd geldig, namelijk tot en met 2 september.

Jurassic World: Fallen Kingdom (te zien in IMAX 3D!)

Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

Reageer op dit bericht