Actie

cadeaugeschenken

Unieke cadeaugeschenken van Restaurant Taste!

In de periode van social distancing tijdens het COVID-19 (corona) virus is het van groot belang om goed voor jezelf en je naasten te zorgen. Vergeet daarbij niet te genieten van het leven. Is het niet bij elkaar, dan wel op afstand. Heb je iets te vieren? Laat Taste! voor een uniek cadeau zorgen. Restaurant Taste! heeft een aantal unieke cadeaugeschenken samengesteld. Gewoon, om iemand een hart onder de riem te steken in deze vreemde tijd, een digitaal feestje te vieren of om zelf van te genieten op de bank.

Je helpt hiermee niet alleen Restaurant Taste!, maar ook Bossche Wijnkoperij, Peter Siener, Grand Café Puur en Stadsbrouwerij 013. Daarnaast ontvang je bij de wijnpakketten een instructievideo van sommelier Kees Verlaan, waarin hij uitleg geeft over de wijnen. Zo ervaar je de volledige Taste! experience binnenshuis.

Cadeaugeschenken

 • Taste! pakket: €36,95 per stuk
  • Dit pakket bestaat uit een fles Taste! Siener Riesling, een fles Taste! Mousseux en een aperitiefvoucher voor Restaurant Taste! Het ideale pakket voor een heerlijke avond samen op de bank.
 • Doos Taste! Siener Riesling: €90,- per doos
  • Geniet van 6 flessen heerlijke Taste! Siener Riesling en ontvang een gratis fles Taste! Mousseux cadeau. Tip: breng wat flessen naar je naasten en organiseer een digitaal borrelmoment. #vierhetmettaste
 • Doos Taste! Mousseux: €90,- per doos
  • Geniet van 6 flessen heerlijke Taste! Mousseux en ontvang een gratis fles Taste! Siener Riesling cadeau. Tip: breng wat flessen naar je naasten en organiseer een digitaal borrelmoment.
 • #vierhetmettasteDoos Puur Blond: (50% korting) nu €52,50 per doos
  • In deze doos zitten 24 flessen Puur Blond bier: het eigen biertje van Grand Café Puur welke gebrouwen is door Stadsbrouwerij 013. Omdat je nu de gastvrijheid van Grand Café Puur moet missen wanneer je geniet van dit heerlijke bier, biedt Taste! deze doos met 50% korting aan
 • Puur Pakket – €23,95 per stuk
  • Het Puur pakket bestaat uit twee flesjes Puur Blond bier mét bijbehorende Puur Blond glazen. Geniet van de tijd samen en word verrast door de heerlijke smaak van Puur Blond.
 • Totaalpakket – €59,90 per stuk
  • Kun je niet kiezen tussen bovenstaande pakketten/dozen? Geen zorgen: kies voor het totaalpakket. In dit pakket vindt je twee flessen Puur Blond, een fles Taste! Mousseux, een fles Taste! Siener Riesling én het unieke boek Tilburg Twilight, waarin alle stadsgezichten uit Tilburg met historische, gebundeld zijn.

Bestellen

Wil je een van de pakketten bestellen? Je kunt deze pakketten afhalen bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Ben je niet in de gelegenheid om een pakket af te halen? Taste! kan deze pakketten ook thuis afleveren. Vanwege beperkte bezetting is het echter noodzakelijk om dit samen in te plannen. Taste! hoort graag welke dagen/tijdstippen jou het beste uitkomen. Neem contact op met Mercure Hotel Tilburg Centrum via 013 535 4675.

Taste! Mousseux

Hun eigen mousserende wijn komt uit het noorden van Frankrijk. Hij wordt gemaakt van Chardonnay, Pinot Noir en Riesling, heeft een mooie, frisse en zachte “mousse” en omdat de wijn vrij weinig alcohol bevat (8,5%) is het licht verteerbaar en smaakt naar meer. Hét ideale aperitief dus voor je zelf klaargemaakte culinaire maaltijd of voor tijdens het wachten op de bezorger daarvan.

Taste! Riesling, Peter Siener

Niet geheel toevallig de favoriet van hun sommelier, want hij heeft ‘m zelf mogen samenstellen. Deze “3.0 sommelier’s Favorite by Kees Verlaan” is (zoals de naam al zegt) de 3e editie van deze wijn. De grote man achter deze, en vele andere topwijnen, heet Peter Siener. Van het uitzonderlijk goede en warme jaar 2018 heeft hij van diverse wijngaarden op de Dachsberg, diverse wijnen gemaakt. Allemaal Riesling, allemaal Dachsberg, maar van verschillende delen. Grote verschillen in ligging en bodem zorgen voor een grote diversiteit aan smaken. Kees en zijn team hebben met een combinatie van deze wijnen dé ultieme Taste! wijn kunnen samenstellen. Rijp fruit, frisse zuren en de mineraliteit die de druiven overnemen uit de bodemsoorten van de Dachsberg geeft de wijn een bijzonder karakter. Goed te combineren met culinaire voorgerechten (rauwe vis of ceviche doen het altijd goed) of met echte Pfalzer kost als flammkuchen, (lever)worst of zuurkool.

Puur Blond

Puur Blond is een smaakvol blond speciaalbier, van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Vol smaak, maar toch toegankelijk voor iedereen. Het bier heeft zoete en bittere tonen, voor complexiteit en diepgang. Door de toevoeging van onder meer koriander, krijgt de drank een subtiele citrussmaak. Grand Café Puur belooft gasten pure, eerlijke gerechten en werkt om die reden samen met de beste lokale leveranciers. Puur Blond is door Stadsbrouwerij 013 gebrouwen. De uitstraling van het flesje en het ontwerp van het etiket komen uit de koker van ontwerper Tjeerd de Jong van ARC_studio.

Reageer op dit bericht