Actie

Van Arendonk Schoenwinkel Takeover

Run een dag een winkel met de Van Arendonk Schoenwinkel Takeover

Ja, je leest het goed! Jij kunt voor een dag een eigen Van Arendonk schoenwinkel winnen. Zelf noemen ze dit de Van Arendonk Schoenwinkel Takeover. Maar wat betekent dit nu eigenlijk?

Visual_VanArendonkTakeover-kleur

In het voorjaar van 2018 run je samen met je beste vriend(inn)en één van de Van Arendonk winkels. Op deze dag vol verrassingen sta jij aan het roer van je eigen schoenenwinkel. Jij en je vriend(inn)en worden aan het eind van de dag beloond met een mooi paar nieuwe schoenen.

Van Arendonk Schoenwinkel Takeover

Van Arendonk Schoenen gaat de samenwerking aan met de LINDA.foundation tijdens hun Takeover. Een klant mag een dag lang zijn of haar schoenwinkel runnen en de winst van die winkel die dag komt in zijn geheel ten goede aan de LINDA.foundation. Van Arendonk Schoenen staat garant voor de eerste €2.500, maar hoopt natuurlijk op heel veel meer.

Voor wie?

Eén op de negen kinderen groeit op in armoede. Voor hen is een nieuw paar schoenen geen haalbare kaart. Daar wil Van Arendonk samen met de LINDA.foundation verandering in brengen. De LINDA.foundation is tijdens de Takeover aanwezig in de winkel om mensen voor te lichten over wat de foundation zoal doet en Van Arendonk trekt alles uit de kast om de omzet van die dag tot grote hoogte te laten stijgen.

Waarom?

Van Arendonk Schoenen bestaat dit jaar vijftig jaar en het hele jaar door organiseren zij ludieke acties om dit te vieren. Dat willen ze delen met iedereen, ook met de mensen voor wie een nieuw paar schoenen geen vanzelfsprekendheid is. Deze samenwerking zorgt dat ze toch met iedereen hun feestje kunnen vieren.

Hoe doe je mee?

Op de website van Van Arendonk lees je hoe je kunt deelnemen aan de actie. Je kunt jouw bijdrage aanmelden tot 15 december 2017. Tijdens de feestdagen wordt de winnaar bekendgemaakt. In het voorjaar van 2018 vindt de Takeover plaats. Op de website van de LINDA.foundation is een actie aangemaakt.

Reageer op dit bericht