Actie

sportscholen

Verbluffend Anders: één maand gratis bij EMS/MIHA bodytec jaarabonnement

Verbluffend Anders is de plek om aan jezelf te werken. Zowel lichamelijk als mentaal. Ze hebben nu een speciale actie voor EMS/MIHA Bodytec.

EMS/MIHA Bodytec

Ontdek Bodytec: Het alternatief voor fitness bij Verbluffend Anders in Tilburg. Het is een effectieve total body weerstand training waarin je 1 keer per week in 20 minuten je 8 belangrijkste spieren gelijktijdig traint.

Maand gratis!

Start jij met een EMS/MIHA bodytec jaar abonnement? Dan krijg jij de eerste maand gratis!
Plan gerust een intake bij Verbluffend Anders in om te zien wat bodytec inhoudt en wat het voor jou en je lichaam kan betekenen.

Hoe werkt Bodytec

De elektro spier stimulatie zorgt ervoor dat alle belangrijke spiergroepen en dieper liggende spieren tegelijk intensief en effectief worden getraind.

  • In korte tijd wordt het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd.
  • Wordt ook toegepast bij fysiotherapie en revalidatie.
  • De training is snel, zeer effectief en onder begeleiding van een personal training.
  • Trainen volgens de methode van Verbluffend Anders kan iedereen en kost slechts 20 minuten per training.
  • De training zorgt voor een snelle en gebalanceerde spieropbouw en kan afgestemd worden op alle leeftijden en niveaus.

Lidmaatschapstest

Het is altijd lastig om de juiste lidmaatschap uit te kiezen. Daarom komt Verbluffend Anders met de online lidmaatschapstest. Een test, die bestaat uit een aantal vragen, waarmee ze precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. Op de website van Verbluffend Anders kun je deze invullen. De test is geheel vrijblijvend je zit dus nergens meteen aan vast.

Plan van aanpak

Je kunt ook op de website een afspraak maken voor een gratis plan van aanpak. Ze nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Zo kun je rustig op je gemak ervaren of Verbluffend Anders iets voor jou is.

Ze helpen jou de eerste stap te zetten, bij Verbluffend Anders ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Welness

Ze hebben ook een wellness waar ze werken aan uiterlijke verzorging door middel van schoonheidsbehandeling, infrarood/compressie/wavetherapie.