Actie

Verbluffend Anders

Verbluffend Anders helpt jou stralen op de mooiste dag van je leven

Op de mooiste dag van je leven, jouw bruiloft, wil je er natuurlijk op zijn allermooist uitzien. Het team van Verbluffend Anders kan zich dat heel goed voorstellen én willen daar graag een steentje aan bijdragen. Bij Verbluffend Anders kijken de experts graag naar jouw wensen en behoeften.

Jouw trouwdag

Van top tot teen kunnen ze jouw trouwdag onvergetelijk maken. Of het nu gaat om een mooie gellak op je nagels, een verzorgde huid of die paar kilo’s die je er nog snel af wil hebben. Ze werken met de beste merken en ze gaan regelmatig op cursus om bij te blijven in alle ontwikkelingen om zo je wens uit te laten komen.

Ze maken bijvoorbeeld gebruik van:

  • Gellak van O.P.I. waar je minimaal tweeënhalve week profijt van zal hebben. Dus zelfs op je huwelijksreis ben je verzekerd van mooie nagels.
  • Medik8 gezichtsverzorging en huidverbetering, zodat je huid zal stralen en er de hele dag verzorgd uitziet.
  • Coach Nutrition. Dit is ideaal om net even die extra kilo’s makkelijk én snel af te vallen. Je zult versteld staan hoe lekker het smaakt.

Persoonlijk plan

Vrijblijvend nodigen ze je uit om een persoonlijk plan voor jouw dag samen te stellen en er zo stralend uit te komen zien. Natuurlijk is je vriendin, moeder of zus ook van harte welkom. Neem contact op via 013-2117417 of via info@verbluffendanders.nl.