Actie

Milano Cosmetics Low Cost Hairdressers

Verschillende openingsacties bij Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers aan de Korvelseweg: korting op kleuren en meer

De Tilburgse Korvelseweg is twee mooie kapperszaken rijker! Namelijk Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers en Milano Barbershop. De twee formules staan bekend om de prijs-kwaliteitsverhouding. Je mag immers goede service en hoge kwaliteit verwachten voor een lage prijs. Om de recente opening te vieren, lopen er verschillende toffe acties bij de eerstgenoemde zaak.

Haar kleuren

Voor haarkleuring bij Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers betaal je de laagste prijs. Je kunt er al terecht voor kleuringen vanaf €15,-.

Haar Botox behandeling

Een Haar Botox behandeling zorgt ervoor dat het haar meer volume krijgt. De formule (die amberolie, keratine en hyaluronzuur combineert) regenereert de haarvezel, bijvoorbeeld na chemische haarbehandelingen of het gebruik van hitte op je haar door stijl- of krultangen. Deze behandeling is geschikt voor mensen met fijn of zwak haar. Deze behandeling is nu beschikbaar vanaf €40,-, waarbij je tot 5 december ook een gratis knipbeurt ontvangt!

Haar lifting

Deze haar liftende behandeling is speciaal ontworpen om droog of verzwakt haar te verlengen, opnieuw op te bouwen en te versterken. De hoge concentratie eiwitten werkt in op de haarvezel en maakt deze glad. Ook herstelt de formule het haar, waardoor het weer sterk en elastisch wordt. Bovendien voorkomt het liftende effect dat het haar pluizig wordt, dankzij de snelle uitrekking van elk van de vezels. Ook deze behandeling is nu beschikbaar vanaf €40,-, inclusief gratis knippen tot 5 december.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze succesformule met een eigentijdse identiteit, een modern en duurzaam imago en een complete eigen productlijn? Check dan vooral de websites van Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers (en Milano Barber Shop). Je kunt er ook terecht voor franchise mogelijkheden.

Je vindt de damesformule aan de Korvelseweg 129, Telefoon 06 23 68 89 72 . De herenformule is een deur eerder gevestigd op nummer 127, Telefoon 06 23 65 54 95.