Actie

Stickerboek voor Koningsdag tegoedbon bij vier vorstenbroodjes

Vier vorstenbroodjes? Vijf stickers!

Zo vlak voor Koningsdag hebben supermarkt Albert Heijn en Stadsmuseum Tilburg een ludieke actie bedacht. Bij elk pakje vorstenbroodjes krijg je bij de kassa een tegoedbon om elders in de stad 5 stickers te halen voor het Stickerboek Koningsdag 2017.

Stickers

Vanaf 10 april zijn leerlingen van groep 5 tot en met 8 van alle basisscholen in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout op jacht naar stickers. Twintig verschillende moeten ze er bij elkaar zien te verzamelen voor het boek ‘Op zoek naar de Wortels van Oranje’. Een mooi extraatje is dan ook nog eens de mogelijkheid om Gouden of Zilveren Stickers te vinden met bijzondere prijzen. Om de stickerverzameling nog makkelijker compleet te krijgen, is de actie van de worstenbroodjes, voor even omgedoopt tot Vorstenbroodjes, in het leven geroepen.

Vorstenbroodjes

De Vorstenbroodjesactie loopt bij alle Albert Heijn-winkels (behalve AH To Go) in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout, van vrijdag 21 april tot en met woensdag 26 april. Op www.vorstenbroodje.nl lees je alles over de actievoorwaarden. Albert Heijn zorgt ervoor dat een deel van de Vorstenbroodjes ook verspreid wordt via de Voedselbank en Stichting Poels/Broodpater Gerrit Poels. Ook via die weg zijn de tegoedbonnen voor stickers te ‘scoren’.

Hoe de Vorstenbroodjes smaken? Vorstelijk, wat dacht je anders!?Tip: maak een foto van jezelf als je zit te genieten van een Vorstenbroodje en deel je foto op social media met #stickerboek013!

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht