Actie

Violen in hangpot

Violen in hangpot bij Groenrijk Tilburg

Groenrijk Tilburg heeft weer een nieuwe actie voor jullie klaar staan. Zij hebben nu namelijk drie kleuren violen in een hangpot van €7,99 voor €5,99. Kijk hieronder voor meer informatie over de violen.

Violen in hangpot

Adembenemende hangviolen. Nu met drie kleuren in één witte hangpot. Zo’n sierlijke rijkdom aan kleurrijke hangviolen heb je nog nooit gezien. Ze heten Cool Wave ® -violen en ze zorgen al een paar jaar voor een echte sensatie: violen die uitgroeien alsof het petunia’s zijn. Ongelooflijk! Deze enkele jaren geleden in de USA geïntroduceerde violen vormen ranken tot wel 60 cm lang en dat in forse aantallen. Die ranken zijn in lente en herfst bovendien om de paar centimeter bezet met 1,5-2 cm grote, prachtige vioolbloempjes.

De planten in deze nieuwe violenlijn groeien sneller en voller uit dan alle andere hangviolen. Ze vertakken veel beter en vormen meer ranken dan we ooit eerder bij andere violen zagen. De hoogte van de planten varieert tussen 12 en 20 cm, maar die lange, bloeiende, overhangende ranken zijn fantastisch.Die stelen de show totaal. En dat is nog niet alles: deze violen zijn ook nog eens uiterst winterhard. Ze trekken zich maar weinig van slecht weer aan.

Reageer op dit bericht