Actie

Voel je koninklijk bij Van der Valk Gilze-Rijen koningsdag arrangement

Voel je koninklijk bij Van der Valk Gilze-Tilburg

Op 27 april kleurt heel Nederland oranje en viert heel Nederland feest. Speciaal voor deze gelegenheid kan jij je één dag zelf koning voelen. Met het Koningsdag arrangement kom je niks te kort bij Hotel Van der Valk in Gilze-Tilburg.

Koningsdag arrangement

Wist je dat de toenmalige Koning Willem II ook al dol was op Tilburg en er zelfs een paleis liet bouwen waarin hij wilde gaan wonen? Wees erbij en boek één of twee koninklijke overnachtingen in de ‘Koninklijke Residentie’ van Hotel Van der Valk. Voor €55,- per persoon voor een nacht, en €99,50 voor twee, wordt je helemaal in de watten gelegd. Denk hierbij aan een koninklijke overnachting, een royaal buffet, vrije entree tot het wellness & fitniss centrum, alle toeristische info van dien en een oranjehuis goody bag met alleen maar leuke Koningsdag artikelen.

Culinair genieten

Wil je naast alle bitterballen en oranje tompoezen even bijkomen en uitgebreid lunchen of dineren? Kom langs en kies je lievelingsgerecht van de feestelijke menukaart. Wanneer de zon zich laat zien, kun je natuurlijk ook heerlijk op een van de terrassen genieten van deze feestdag en een culinaire maaltijd!

Koninklijk overnachten

Wil jij je Koning of Koningin voelen voor één dag en ben jij wel toe aan wat rust en luxe na alle drukte? Verken overdag de feestelijke activiteiten in de omgeving en laat je vervolgens verwennen in het hotel. Geniet voor het slapen gaan van je eigen jacuzzi en droom vervolgens weg in een van de heerlijke comfortabele kingsize bedden.

Meer informatie

Kom met de royale service van Taxi Events van het centrum van Tilburg naar Hotel van der Valk Gilze-Tilburg of terug en betaal niet eens zoveel. Voor rond de €30,- brengen zij jou heen en terug.

Boek snel je koninklijke overnachting en maak jouw Koningsdag onvergetelijk.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht