Actie

pickupandgo

Vriendendag en openingsactie Pickup & Go bij MediaMarkt Tilburg

Tilburg heeft weer iets unieks in Nederland. Zij hebben de eerste drive thru van alle 49 MediaMarkt vestigingen in Nederland!

Service

Het is voor iedere klant in (de omgeving van) Tilburg mogelijk om een online bestelling te plaatsen en deze te betalen en direct af te halen in de winkel aan het Pieter Vreedeplein.  “Maar”, zo zegt Edward van Lith directeur van MediaMarkt Tilburg, “dat is niet genoeg service voor onze haastige klanten!” Met de komst van de drive thru probeert Media Markt Tilburg ook aan de wensen van deze klanten te voldoen. “Service- en klantgerichtheid staat hoog in het vaandel in onze vestiging, we willen de klanten service en gemak bieden zowel in de winkel als via ons Pickup & Go in de Telegraafstraat!”

Pickup & Go

Pickup & Go zegt het al: de klant bestelt het product online, betaalt bij het afhalen, neemt het product mee en rijdt weer door. “Daarnaast hebben we er ook voor gekozen om 25 artikelen te verkopen bij het Pickup & Go. Hierbij kun je denken aan  de meest hardlopende meepakkers zoals USB sticks, stofzuigerzakken,  muizen, powerbanks, (auto) opladers en verschillende soorten kabels.”

Opening & Vriendendag

Officieel zal het Pickup & Go openen op donderdag 18 mei om 10.00 uur. Deze wordt gecombineerd samen met de grootste actie van MediaMarkt Tilburg in de winkel: Vriendendag! Edward van Lith laat ons weten dat op deze donderdag de gehele dag van 10.00 tot 21.00 uur “spectaculaire aanbiedingen zijn in de winkel!”. Tijdens de opening van het Pickup & Go in combinatie met de Vriendendag zal er voor iedere vriend(in) een goodiebag klaar liggen! Koop hiervoor een product in de winkel en rij vervolgens met je kassabon langs het Pickup & Go om deze goodiebag speciaal voor in je auto op te halen!

Reageer op dit bericht