Actie

Vroege vogel actie: Shoesme Outdoor sandalen van €59,95 voor €39,95

Vroege vogel actie: Shoesme Outdoor sandalen

Met Shoesme Outdoor sandalen kan het avontuur beginnen! Dat praktisch én stijlvol perfect samen gaan bewijst de Shoesme Outdoor sandalen. Shoesme schoeisel zijn ideaal voor urenlang speelplezier op het strand, in de tuin of aan het zwembad.

Shoesme Outdoor sandalen

De soepele zolen van deze sandalen zijn ontworpen voor échte avonturiers. Zo biedt het grove profiel onder de zool veel grip en zorgen de cirkels tegelijkertijd voor aqua planning. De zool is aan de bovenkant ook voorzien van een profiel, waardoor de voetjes niet gaan glijden in de schoenen. De klittenbandsluitingen om de enkel en op de voorvoet zorgen ervoor dat de zomerschoenen makkelijk aan en uit gaan en goed aansluiten op zowel smalle als bredere voetjes.

Vroege vogel actie: Shoesme Outdoor sandalen van €59,95 voor €39,95

Uiteraard snappen ze bij Shoesme dat het oog ook wat wil. Daarom zijn ze uitgevoerd in verschillende zomerse kleuren en prints. Van trendy luipaardprint gecombineerd met roze zolen tot stoere camouflageprint met oranje details. Aan een aantal modellen is zelfs een klein kompas bevestigd. Zo raken de kleine avonturiers nooit verdwaald!

Vroege vogel actie

Shoesme Outdoor sandalen van €59,95 voor €39,95

Hoewel de zomer nog heel ver weg lijkt loont het om nu Shoesme Outdoor sandalen te kopen. Zo heeft je kleintje er niet alleen de hele lente en zomer lang plezier van, maar pak je ook voordeel mee. Alle Shoesme Outdoor sandalen zijn nu afgeprijsd van €59,95 voor €39,95! Shoesme Outdoor sandalen zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes in maat 20 t/m 32.