Actie

Café Brandpunt

Wekelijkse diner- en drankacties bij Café Brandpunt

Wist je dat je bij het altijd gezellige Café Brandpunt wekelijks terecht kunt voor fijne diner- en drankacties? Met uitzondering van de maandag en de woensdag, kun je elke dag terecht voor korting op je lievelingsdrankjes of een lekkere studentenhap. Lees hier meer!

Foto: Facebook Brandpunt

Acties Café Brandpunt

Zondag

Elke zondag is het hockeyzondag bij Brandpunt. Voor slechts €6,- kun je genieten van lekkere spareribs of een wisselende hockeyhap. Nog mooier: ieder team dat hun wedstrijd gewonnen heeft, krijg ook een gratis overwinningspitcher bier!

Dinsdag & donderdag

Zin om op een dinsdag- of donderdagavond de stad in te duiken? Maar wil je ook een beetje op je centen letten? Zorg dan dat je zeker even langs Café Brandpunt gaat. Elke dinsdag en donderdag krijg je namelijk tussen 22.00 en 01.30 uur 35 procent korting op alle drank. Dus bier, fris en shots voor slechts €1,60 en wijn voor maar €2,40.

Vrijdag

Ook op vrijdag is er een leuke actie: het duo’tje. Voor €3,50 kun je zowel genieten van een biertje als een shotje.

Zaterdag

Op dé stapavond van de week kun je bij Café Brandpunt terecht voor de ‘omdat ’t kan actie’. Met je vrienden geniet je voor slechts €10,- van een pitcher bier en voor slechts €15,- van een pitcher mixdrank.

Reageer op dit bericht