Actie

wilde woonkamer weken

Wilde Woonkamer Weken bij GroenRijk Tilburg

Het is weer tijd voor kamerplanten! GroenRijk zet ze vol in de spotlight tijdens de Wilde Woonkamer Weken. Zo vind je de planten waarmee je jouw huis in tropische sferen brengt. En je spaart ook nog eens dubbele spaarpunten met de Groenkaart.

Het najaar is een mooi moment om extra kamerplanten in je huis te zetten. Het leven gaat zich meer binnen afspelen, dus het is tijd voor extra gezelligheid in huis. Denk daarbij ook aan het vergroenen van de slaapkamer, keuken en natuurlijk je thuiswerkplek.

De Groenkaart

GroenRijk heeft de groenste klantenkaart van het land: de Groenkaart. Daarmee profiteer je als trouwe klant van buitenkansjes. Want de Groenkaart is niet alleen groen, maar ook goed voor een vele voordeeltjes! Nog geen Groenkaart? Vraag de kaart gratis aan bij de kassa of download de GroenRijk-app voor een digitale klantenkaart.

Kies jouw soort

GroenRijk is de lokale specialist op het gebied van bloemen en planten. Voor de beste kwaliteit kamerplanten ben je bij het tuincentrum aan het juiste adres. Van groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten en orchideeën tot cactussen en vetplanten.

Deze spaaractie geldt tussen woensdag 30 september t/m zaterdag 31 oktober. Heb je nog geen Groenkaart? Vraag er dan direct een aan en profiteer.