Actie

Urbano Mona moederfiets

Win een Urbano Mona moederfiets bij Giga-Bikes

Wil jij een gratis fiets winnen? Dan moet je van 1 tot 21 juli bij Giga-Bikes zijn, daar maak je bij iedere aankoop kans op een Urbano Mona moederfiets ter waarde van €419!

Hoe win je?

Van 1 tot 21 juli maak je bij iedere aankoop kans op de Urbano Mona moederfiets. Laat je gegevens achter op het deelnamekaartje en stop deze in de pot. Op kermiszaterdag (21 juli) vindt de trekking plaats en wordt de winnaar bekend gemaakt. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, dus hoe vaker je een aankoop doet, hoe meer kans je maakt op deze prijs! Kom dus snel naar Giga-Bikes aan de Piusstraat 64 A/B/C.

De Urbano Mona moederfiets

De Urbano Mona is een comfortabele damesfiets met drie versnellingen, ruim stuur, lage instap en dubbele standaard. Op het brede stuur heb je genoeg ruimte voor een voorzitje. Dankzij de extra ruimte tussen het zadel en stuur stoot je tijdens het fietsen niet tegen het zitje aan. Met de dubbele standaard parkeer je de fiets stabiel en haal je de kinderen veilig van de fiets. Maar ook zonder een fietszitje is de Urbano Mona een heerlijke fiets waarop je heel veel fijne kilometers kunt maken!

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht