Actie

120 jaar aan verhalen: De klassiekers en de geheimen van Willem II

Win kaarten voor theatershow ‘Willem II, 120 jaar aan verhalen’

De 120ste verjaardag van Willem II wordt aanstaande dinsdag 21 maart gevierd met de unieke theatershow ‘Willem II – 120 jaar aan verhalen. De klassiekers en de geheimen.’ Willem II geeft voor deze onvergetelijke avond twee vrijkaarten weg!

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze kaarten is door je via onderstaand formulier aan te melden.

Willem II, 120 jaar aan verhalen

De Theatershow ‘120 jaar Willem II’ is een unieke theatershow waarbij Karin Bruers en Walter Vermeer je meenemen door de afgelopen 120 jaar aan de hand van verhalen die verteld worden door de mensen die er zelf bij waren. Bud Brocken, John Feskens, Tomás Galásek, Co Adriaanse, Martin van Geel, Mariano Bombarda én nog vele anderen geven de verhalen extra glans door ze zelf te vertellen. De avond wordt compleet gemaakt door optredens van Wolter Kroes en Rene Schuurmans. Aan het eind van de avond is er nog een zeer uitgebreide borrel en is er de kans om je idolen uit het verleden te ontmoeten. Alle informatie en het complete programma vind je hier.

Schrijf je nú hier in wie weet ben jij dinsdagavond de gelukkige! De inschrijving sluit aanstaande maandag 20 maart om 12.00 uur. Diezelfde middag wordt met de winnaar persoonlijk contact opgenomen.

Reageer op dit bericht