Actie

Tentverkoop

Zomersale: Tentverkoop tuinmeubelen bij GroenRijk Tilburg

Of je nu een late beslisser bent, een slimme afwachter of gewoon toe bent aan nieuwe tuinmeubels.. dit is je kans! De zomer tuinmeubels tentverkoop is weer begonnen! Vanaf 6 juli staat de bekende witte tuinmeubeltent weer op de (zij) parkeerplaats van GroenRijk. De tent (en het terrein ervoor) is weer goed gevuld met uitlopende collectie tuinmeubels met kortingen tot wel 50%. 

Tentverkoop

Wat staat er allemaal in de tent? Het is een wekelijks wisselende collectie van onder andere diningsets, loungesets, tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken, ligbedden en parasols. Daarnaast zijn er ook nog overige losse tuinmeubels in de tent te vinden. Alle merken komen voorbij: 4 Seasons Outdoor, Lesli Living, Noach Outdoor etc. Elk weekend zijn de tuinmeubelspecialisten aanwezig in de tent om al jouw vragen te beantwoorden en te adviseren. Kom gezellig langs!

Niks gevonden? Kijk dan ook eens binnen bij onze tuinmeubelshowroom. Dit is recente collectie die nu ook meedoet met de zomersale! De Tentverkoop tuinmeubelen vindt plaats tot en met eind september tijdens de weekenden.

Reageer op dit bericht