Actie

Weber Kettle barbecue

Zomerse korting op een Weber Kettle barbecue bij Groenrijk

Het is weer zomer. Eindelijk tijd om de barbecue weer eens af te stoffen dus. Of om een nieuwe te kopen! Groenrijk Tilburg heeft nu namelijk een mooie actie voor de echte barbecuefanaten met korting op de Weber Kettle barbecue. Lees snel verder als jij al begint te watertanden bij de geur van kolen!

Groenrijk Tilburg

Groenrijk Tilburg is een tuincentrum in Tilburg-Noord met een ruim assortiment aan snijbloemen, buitenplanten, perk-planten, bloempotten, dierenartikelen, vijverartikelen, tuinmeubelen, barbecues, kamerplanten en trend-sfeerartikelen. In maart 2015 hebben ze een geheel nieuw bedrijfspand geopend met alle comfort en een volledige ‘buitenbeleving’ door het lichtdoorlatende dak. Bij het tuincentrum zijn 160 gratis parkeerplaatsen. In de proeftuin kun je tijdens het winkelen een kopje koffie drinken met iets lekkers erbij.

Weber Kettle barbecue

De dynamische Kettle barbecue met stijlvolle, gekleurde onderdelen is niet alleen functioneel, maar ook mooi! Dankzij het speciale houtskoolrooster kun je de barbecue snel aansteken en met het GBS grillrooster en de Tuck-Away dekselhouder kun je direct aan de slag.

Nu het weer zomer is, is het de perfecte tijd om de barbecue vaker aan te steken en gezellige avonden buiten met vrienden door te brengen. Groenrijk Tilburg verkoopt de Weber Kettle barbecue nu daarom van €199,99 voor €159,-. Ga jij deze zomer de blits maken met jouw nieuwe barbecue?

Reageer op dit bericht