Agenda

Soulparty

29ste editie van de Soulparty in De Druiventros

Wanneer: 9 november 2019 van 20:30 tot 02:30 Waar: Druiventros Hotel en Partycentrum Entree: €14,-
Bestel tickets

29ste editie van de Soulparty in De Druiventros

Op zaterdag 9 november staat de 29ste editie van de Soulparty bij De Druiventros in Berkel-Enschot op het programma. Je bent vanaf 20.30 uur welkom! Lees hieronder meer over het programma.

Soul Solution

Soul Solution speelt covers with soul: dansbaar, met een hoge intensiteit en opzwepend. Soul hits, disco en Dance hits het gaat maar door en door. Stil blijven staan is gewoon geen optie. De energie van Soul Solution is ongeëvenaard. Soul Solution speelt altijd met overgave en bezieling. De show is een aaneenschakeling van dansbare hits, en alles wat je hoort, wordt ook echt live gespeeld; rauw, ongepolijst en puur, zoals je tegenwoordig nog zelden ziet! Soul Solution behoort tot de absolute top van de live coverbands van Nederland. Ze staan niet voor niets elk jaar op het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten voor ruim tienduizend man! Ook zijn ze een graag geziene gast bij het Soul Live evenement waar ze optreden op het hoofdpodium naast toppers zoals Berget Lewis en Incognito.

David Dam

Zanger David Dam is van een uitzonderlijk hoog niveau. Dit is de absolute top van wat er in Nederland te koop is. Een echte frontman met een prachtige, loepzuivere stem en een aanstekelijke dosis energie. Samen met de andere topmuzikanten maken zij er altijd een feest van en is Soul Solution een echte aanvulling op elk feest en op elke locatie.

Amber Gomaa

Amber Gomaa staat voor klasse, kwaliteit, swing en feest. Zangeres Amber behoort tot de beste zangeressen van Nederland. Zij heeft gewerkt met grootheden zoals Jett Rebel en Alain Clark.

Leon Ray

Zanger en entertainer Leon Ray brengt onvergetelijke soul- en danceclassics gedurende deze avond. Een muzikaal talent dat al op vroege leeftijd optrad in een familieband, deel uitmaakte van showorkest Just in Case en vanaf 2002 solo is gegaan. Zijn genre zorgt voor een avond vol emoties, waar ballads van Lionel Richie en Luther Vandross niet ontbreken. Hoogtepunten uit zijn carrière zijn o.a. de samenwerking met wereldster Phill Collins en optredens met Jocelyn Brown, The Platters, Gloria Gaynor en The Trammps.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Druiventros, De Postelse Hoeve of neem contact op met Ron van Someren 06-26280231.

Locatie

Reageer op dit bericht