Agenda

Koopzondag Winkelcentrum Westermarkt

3 december: Koopzondag Winkelcentrum Westermarkt

Wanneer: 3 december 2017 van 12:00 tot 17:00 Waar: Winkeliersvereniging Westermarkt

3 december: Koopzondag Winkelcentrum Westermarkt

Er zijn in het jaar verschillende koopzondagen op Winkelcentrum Westermarkt. Op koopzondagen zijn de winkels geopend van 12.00-17.00 uur (algemene richtlijn, winkels kunnen hiervan afwijken).

Over Winkelcentrum Westermarkt

Winkeliersvereniging Westermarkt is met meer dan 65 speciaalzaken onder één dak een van de meest toonaangevende winkelcentra in Tilburg en omstreken. Consumenten uit een ruime regio komen hier graag shoppen. Ook kun je er uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen. Het regen-weer heeft geen invloed op een dagje winkelen op de Westermarkt. De passage is namelijk overdekt.

Voor een dagje heerlijk winkelen kun je zeker bij Westermarkt terecht. Met de diversiteit aan winkels is er bij Westermarkt voor ieder wat wils. Iedere winkel heeft zo ook weer zijn aanbiedingen. En naast koopzondagen die Westermarkt organiseert heeft het ook nog andere activiteiten op de agenda staan.

Andere koopzondagen

De openingstijden van koopzondagen van de Westermarkt zijn de openingstijden van het gehele winkelcentra. Diverse winkels hanteren andere tijden, zoals Albert Heijn en Emte, op de avonden. Ook zijn er winkels in de food groep die ’s morgen al eerder geopend zijn.

  • Koopzondag 03 december (Sint activiteiten): 12:00 uur – 17:00 uur
  • Koopzondag 17 decemer (Kerst activiteiten): 12:00 uur – 17:00 uur
  • Koopzondag 24 december (Kerst activiteiten): 12:00 uur – 17:00 uur
  • Koopzondag 31 december (eindejaars activiteit): 12:00 uur – 17:00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht